CULINARY WEEK


Užite si netradičný kulinársky zážitok počas trojdňového CULINARY WEEK a vychutnajte si ho hneď v dvoch unikátnych reštauráciách – VON ROLL RESTAURANT Luková 1670 m. n. m. alebo ANGUS RESTAURANT v našom hoteli Pošta****. Od 31.01. 2019 do 02.02. 2019 môžete zažiť zážitkovú gastronómiu spojenú s ochutnávkou vín.
 
 

O vaše chuťové poháriky sa postará prvý československý michelinský šéfkuchár Pavel Pospíšil so svojím tímom a pripraví vám vynikajúcu 7-chodovú večeru, ktorú si nemôžete nechať ujsť! Každý večer bude dotvárať unikátnu atmosféru zážitkovej gastronómie aj živá hudba.

31.01. 2019 VYPREDANÉ!

Poponáhľajte sa s rezerváciou, večer 31.1. je už vypredaný!

Program večere Culinary Week:

  • welcome drink
  • vývoz ratrakom do Von Roll Restaurant
  • odvoz do reštaurácie ANGUS v hoteli Pošta****
  • začiatok večere o 18:00

 

Vývoz ratrakom do Von Roll Restaurant

31.01.2019 – 2 ratraky
  1. Stretnutie o 17:00 V Crystal Bare, vývoz ratrakom o 17:15
    maximálny počet: 20 osôb
  2. Stretnutie o 17:30 V Crystal Bare, vývoz ratrakom o 17:45
    maximálny počet: 20 osôb

 

01.02. 2019 – 2 ratraky
  1. Stretnutie o 17:00 V Crystal Bare, vývoz ratrakom o 17:15
    maximálny počet osôb: 20
  2. Stretnutie o 17:30 V Crystal Bare, vývoz ratrakom o 17:45
    maximálny počet osôb: 20

 

Večera v reštaurácii ANGUS v hoteli Pošta**** o 18:00

02.02.2019
  1. Príchod klientov o 17:45, začiatok večere o 18:00
    maximálny počet osôb: 70

 

Culinary Week

 

VON ROLL RESTAURANT: štvrtok 31.01. 2019 a piatok 01.02 2019

HOTEL POŠTA: sobota 02.02. 2019

Cena: 75 € / jeden večer

 

Info a rezervácie

Hotel Grand****Jasná

+421 44 290 13 21

reservation@grandjasna.sk

Rezervovať online

 
 

PAVEL POSPÍŠIL – prvý český michelinský kuchár

Prvý český michelinský kuchár, ktorý vám dokáže vykúzliť zlato na tanieri. Medzi jeho najväčšie úspechy patrí pôsobenie v reštaurácii Krone v Nemecku. Počas Culinary Week vám príde predviesť ako vyzerá pravé kulinárske umenie v praxi.

PAVEL POSPÍŠIL